Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

Γίνε Tipster, πάρε μέρος στον καθημερινό μας διαγωνισμό.


Ήρθε η μεγάλη μέρα για τον διαγωνισμό που σας είχαμε υποσχεθεί.. Θες να δίνεις προγνωστικά? Πιστεύεις ότι είσαι κάλος στις προβλέψεις? Τότε η ευκαιρία που σου δίνετε από το Blog μας θα σε κάνει να κολλήσεις, αλλά και να ξεχωρίσεις εφόσον είσαι κάλος, ώστε να πάρεις δική σου στήλη σου στήλη μελλοντικά.


Στην καινούργια στήλη που ανοίξαμε “Oι προτάσεις της παρέας” θα μπορείς κάθε μέρα να ανεβάζεις έως 2 προτάσεις , εμείς θα κρατάμε αρχείο και στο τέλος κάθε μηνά θα ανακοινώνεται ο καλύτερος. Αυτοί που θα ξεχωρίσουν στο τέλος της χρονιάς θα επιβραβευτούν με δική τους στήλη και θα μπουν στους άμεσους συνεργάτες του blog.

Πως μπορώ να πάρω μέρος στον διαγωνισμό ? Εύκολα, μπαίνεις στην σελίδα μας http://prognwstika-stoixhma.blogspot.gr/ και λες στο live chat που έχουμε ότι θες να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, σου δίνουμε ένα fb και εκεί θα πρέπει να στέλνεις από το προηγούμενο βράδυ τις προτάσεις σου, που θα είναι maximum 2.

Οι προτάσεις μπορεί να είναι μονά ή δυάδες, όχι παρόλι.

Μπορείτε να προτείνετε σε όποιο άθλημα θέλετε εκτός από μπάσκετ.

Θα πρέπει να μας στέλνετε στο fb την πρόταση σας σε όποια από τις 4 εταιρίες την βρίσκετε σε μεγαλύτερη απόδοση, Goalbet - Mybet - Stoixhman και μόνο σε αυτές.

Θα πρέπει να έχει την εξής μορφή, π.χ 21:45 Champions League Bayern Munich - CSKA Moscow Bayern, Stoixhman, 40, δηλαδή πρώτα θα στέλνετε την ώρα του αγώνα, μετά την διοργάνωση, στην συνεχεία τον αγώνα και την επιλογή σας και στο τέλος την εταιρία από τις 4 που έχουμε στην σελίδα μας, που έχει την μεγαλύτερη απόδοση καθώς και το ποσά χρήματα ποντάρετε.. Όλα πρέπει να είναι γραμμένα στα Αγγλικά.

Όσοι δεν έχουν στείλει από το προηγούμενο βράδυ, θα χάνουν την επομένη μέρα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα προτιμηθούν όσοι είναι διατεθειμένοι να γράφουν και ανάλυση για τους αγώνες που προτείνουν με το σκεπτικό της πρότασης.

Θα πρέπει οι προτάσεις να είναι δίκες σας και όχι από άλλες σελίδες που προτείνουν αγώνες.

Αθλήματα εκτός από τένις-μπάσκετ-ποδόσφαιρο που θα έχουν λιγότερο ανταγωνισμό θα πάρουν μόνιμη στήλη ευκολότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας ρωτήσετε από κοντά στο chat της σελίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου